Beoordelingen van Fussia Amstelveen

Recente recensies van Fussia Amstelveen

5 sterren na 58 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Zag er prachtig uit en alles was echt heel lekker, zoals we gewend zijn van Fussia.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. We konden het netjes op de afgesproken tijd afhalen. Zeer tevreden. Wij bestellen snel weer!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk en de service top! Echte aanrader.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs sneller dan voorspeld. Eten was warm/heet. Loempiaatjes en aardappeltjes waren zelfs nog knapperig! Voor herhaling vatbaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd Mini punt ik had extra Wasabi gevraag afgelopen 2x niet gehad maar joh 5 sterre altijd voor deze toppers

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben (net als altijd) weer heerlijk gegeten.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en goed verzorgd gepresenteerd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kwaliteit en sneller geleverd dan menig ander restaurant door super vriendelijke mensen

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en exact op tijd bezorgd. Dit gaan we nog eens doen!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi hier is altijd lekker, smaakt vers, niet al te grote stukken en je krijgt voldoende om te eten. 10/10 !

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld voor afhalen via de website. Bleek bij aankomst dat ze al dicht waren. Geen reactie of belletje gehad

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker had ook niet anders verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben al een aantal jaar vaste klant. Het eten is van goede kwaliteit en dat geldt ook voor de service! Altijd een warm welkom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We komen hier al jaren en eten is iedere x top! Word met liefde bereid. je krijgt waar voor je geld. En de mensen zijn vriendelijk. Een echte aanrader.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we bestelden en hebben afgehaald maar net zoals de keren dat we er gegeten hebben was het ook nu weer erg goed! Hopen dat we snel weer in het restaurant kunnen komen eten maar tot die tijd doe we het mar even zo.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een heel vltte zeer vriendelijk bezorging. Hoop dat we snel weer in het restaurant zelf terecht kunnen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede keuze! Fussia beef en de sushi smaakte heerlijk. Dat gaan we vaker doen. Ook vriendelijke eigenaar.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk. Uiteraard een kleine mix-up van de bestelling, maar dat hoort erbij 😄 We missen de sfeer van het restaurant en hopen snel weer te 'mogen'.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was top! Logistiek super geregeld. Eten was (zoals we gewend zijn van Fussia) heerlijk!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was niet helemaal heet maar op nieuwjaarsdag hadden jullie het heel druk met bezorgen dus dat is begrijpelijk. De bezorgtijd was verplaatst (netjes over gebeld) Bezorgen was top!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn restaurant en prima tijdig bezorgd!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede portie grootte, ruime keuze. Van alle AYCE restaurants is dit de enige waar we terug bij blijven komen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, houd nog even vol, wanneer het kan komen we weer lekker in het restaurant eten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Sushi was vers en kregen nog wat van het huis ook. Top tent Fussia!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk! genieten elke keer weer :))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en top service

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren weer heerlijk

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, netjes geregeld en makkelijk nu online via de site te bestellen. Het eten was heerlijk, dank!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ronduit super. Smaakvol, verfijnd en correct geleverd zoals besteld.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig!!! We kregen er nog biertjes en een toetje bij! Super eten super service! Top top top

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!! Kan niet wachten het weer in het restaurant te eten!! Beste sushi hier in de regio😁

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd! En precies op tijd, ondanks de drukte van kerst

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit op tijd en nog iets extra's, topservice!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker. Bezorging exact op tijd. Hoop dat ze snel weer open mogen in januari.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd heerlijk! En goede service = D

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zeker goed. Wat warm hoorde te zijn werd ook warm afgeleverd . Kwamen op het afgesproken tijdstip. Kortom super geregeld en heerlijk gegeten.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja, natuurlijk vijf sterren. Fussia is het leukste en lekkerste sushi restaurant in de omgeving. We komen er graag en nu bestellen we er graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals elke x!!!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Bedankt en tot snel

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en correcte levering. Lekker gegeten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt, zou er allen volgende keer graag gember bij willen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel verfijnd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfecte service en de beste sushi van Amstelveen! Wij hebben heerlijk gegeten.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer onwijs lekker!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Bestel, betaal, haal af en daarna heerlijk eten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Of je nu thuis het eet, of voorheen in restaurant?!? Het is gewoon top

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top net zo goed als ik gewent was en digitaal echt super makkelijk te fixen