Beoordelingen van Fussia Amstelveen

Recente recensies van Fussia Amstelveen

5 sterren na 212 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel makkelijk te bestellen en super op tijd gebracht Ik begrijp dat het op tijd brengen niet altijd kan maar tot nu toe gaat het perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten, sterker, we genieten er nog steeds van!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Op tijd bezorgd, nog goed warm en uiteraard heerlijk van smaak!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super voor elkaar en weer zo vriendelijk

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en kon het direct meenemen.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk snel geleverd en erg lekker (en genoeg) voor een fijne prijs gegeten :-)

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling volgens afspraak en weer heerlijk gegeten na een dag werken en klussen👍🏼

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Dank! Ook van de extra gerechten van het huis! Top!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren de heerlijkste sushi van de regio! Aanbevolen! Zowel restaurant als afhalen uitstekende service! Altijd vriendelijk en servicegericht!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Heerlijke sushi en nasi Fusia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Alleen bezorging was wat aan late kant helaas. Verder zeer tevreden.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service weer zoals altijd! Geweldige verjaardag gehad, dankt voor de vriendelijke service!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Excellent service and food is awesome!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging lekker op tijd en heerlijke warme hapjes en verse sushi!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ver van de kwaliteit dat we gewend zijn..eten was later dan verwacht...en tegen koud aan...

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De gerechten die warm moesten zijn waren ook echt goed warm. De bezorging was echt top en snel. Binnen een half uur hadden we ons eten.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Prijs kwaliteit verhouding goed. We gaan vaker bestellen.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Website goed doordacht, aanbod ook. Bezorging was ontzettend snel Bij afhalen was alles conform overeengekomen tijdstip Kwaliteit en diversiteit van het aanbod as zeer goed We hebben ervan genoten

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed georganiseerd. Top!! Lekkere verse sushi. Echt aan te raden. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product zoals omschreven, snelle levering. Vriendelijke bezorger

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snel geleverd zelfs voor de aangegeven tijd!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en op tijd en netjes afgeleverd

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch. Heerlijk zoals altijd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van Fussia smaakte uitstekend (zoals vanouds) en de bezorging was van hetzelfde niveau (precies op de afgesproken tijd)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld. Werd keurig op tijd bezorgd. De sushi was vers en ontzettend lekker! Het is zeker voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ! Op tijd bezorgd en alles was lekker.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi tonijn was niet mals. Ook proefde de fresh sake avocado maki niet vers. Die heb ik verder ook niet opgegeten. Jammer want bestel regelmatig bij jullie, maar deze keer was het ondermaats.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeer smaakt!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd voor 19:45 ivm werk en werd prima op die tijd geleverd, heel fijn! Allemaal weer vers en de warme producten ook echt warm. Top!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi tegen prima prijs. Hoop dat we snel weer een keer kunnen eten in het restaurant

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.!!! Ga zeker weer eens iets bestellen!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan tevreden, service is altijd top 👍🏼.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op afgesproken tijd bezorgd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Op de afgesproken tijd stond alles klaar, ik kreeg nog een extra sushi er bij van het huis. De kwaliteit van het eten is zeer hoog, Een echte aanrader

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, meer dan voldoende voor 2 personen en heel goede kwaliteit.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top’ geweldig vers en snelle levering

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten en fijn personeel ik zeg gewoon een tien waard Groetjes Patricia,opa en Ria

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fussia blijft voor mij de lekkerste Bezorging ook prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze ronde ontbraken er sushi’s die we besteld hadden. Wel extra specials maar die was niet echt onze smaak. Wel vlotte levering en alles weer super lekker!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lastig om de grootte en samenstelling van m.n. de gerechten in te schatten, maar eten was erg lekker

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Makkelijk te bestellen, grote porties met zelfs nog een extra sushi "van het huis". Bezorging netjes op tijd zoals gevraagd. De mail dat de bestelling onderweg was kwam echter pas nadat het al bezorgd was 😆

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en overzichtelijk. Bij levereing alles nog warm (soep zelf nog te warm om te eten) en de koude gerechten gescheiden van het warm. Alles goed geregeld en heerlijk gegeten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer goede kwaliteit sush, zeer vriendelijke service.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk gegeten, weliswaar niet in Fussia’s ambiance doch @home en...genoten!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk altijd een feestje

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen en heerlijk eten wat wil je nog meer.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke gegeten! Top service en super verse sushi!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, warm was warm en koud was moet. Verder snel geleverd. We hebben genoten van het eten. Een echte aanrader :-)

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Alles lekker warm, goede porties! Top

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooo heerlijk!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne menukaart, heerlijke sushi, zeer makkelijk te bestellen, alles netjes verpakt en vriendelijk personeel. Top!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons blijft dit het beste sushi restaurant. Gelukkig kunnen we het laten bezorgen in deze nare tijd. Hopen dat de lockdown snel voorbij is en wij de gezelligheid van het restaurant weer kunnen ervaren.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, snelle levering. Wat warm moet zijn lekker warm en de rest van de koude sushi heerlijk vers’ toppertjes

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke mix van gerechten. Zou nog een overzicht bij kunnen wat het allemaal is want op de menukaart is dat menu's niet duidelijk

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren een vast adres voor lekker eten met het gezin. Vriendelijke bediening, snelle service en prima smaakvolle sushi en andere gerechten. Sinds start coronacrisis ook vast adres om sushi af te halen. Ook dan vriendelijke service en lekkere verse producten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurige bezorging. Het warme eten was ook echt nog heel erg warm. Kortom prima!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en warme gerechten en keurig op tijd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje! Snelle levering en heerlijk gegeten.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen wasabi en geen gember meegeleverd. Gebeld en erg lakoniek hierover helaas. Bestelling zelf supersnel geleverd maar nalevering duurde meer dan een halfuur na de eerste bezorging . Dat duurde dus erg lang helaas

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was weer net zo top als altijd. Hopelijk snel weer in het restaurant! Mvg Nick

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Verse ingrediënten, uitstekende kwaliteit, ruime porties, vriendelijk contact bij het overdragen van de bestelling, alles wat je je kunt wensen van thuis uit eten. We hopen snel weer bij jullie te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Nederland !

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Personeel is super aardig en attent. Als de Corona weer achter ons ligt ben ik er elke maand weer te vinden.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling helemaal in orde, heerlijk gegeten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was optijd en vriendelijk. Bestelling ging soepel. Het eten was zoals altijd erg lekker.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en. Goeie service

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

The order was not the same as I ordered. Food quality was regular, nothing superior

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Orgineel, vers

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was weer superieur zoals altijd. Alleen de berichtgeving betreffende de bezorging kan wel wat verbetering gebruiken. Indicatie tijd van levering 18.05 en daadwerkelijke levering 19.00. Bijna 1 uur later. Jammer meer wel erg lekker gegeten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk en divers

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten lekker alleen de garnalen in knoflook waren heel pittig dat de smaak niet echt meer te proeven was erg jammer van 2 porties eten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat we toch kunnen bestellen bij Fussia. We missen de gezelligheid van het Restaurant, maar gelukkig hoeven we de heerlijke Sushi niet te missen. Bedankt weer voor een heerlijke maaltijd. En heel veel succes in deze rare tijden.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een snelle service en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima !!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechte en goede service! Top tent!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer als vanouds lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, lekker en top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker vers en erg smakelijk.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Hartelijk dank voor het thuisbezorgen. We bellen snel weer eens. Hartelijke groeten van de familie Welling

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten, bedankt!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, en goede kwaliteit/prijs verhouding. Zelfs nog 3 komkommer maki gratis erbij van het huis. Top

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig en heerlijk

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met koude dagen zou lekker zijn als warme gerechten echt warme waren, voor de rest alles topi¡¡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat jullie tegenwoordig bezorgen. En jullie bieden een zeer gebruiksvriendelijk bestelsysteem aan en bezorging was zeer vlot. Bedankt 🤩. Hopelijk mogen jullie snel weer open en dan komen we graag weer langs.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! :)

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriet. Altijd goed, altijd vriendelijk en heerlijk eten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! En bij het afhaken goede service

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima tent ook in tijden van alleen afhalen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende smaak en zeer vriendelijke bezorger aan de deur. En deze was ook op de afgesproken tijd aan de deur. Wij zijn vaste gasten in het restaurant als deze open is, maar deze ervaring is ook super geregeld door Fussia.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Eten zoals gebruikelijk weer van goede kwaliteit. Zelfs een extraatje bij bestelling gekregen namelijk de specialiteit van de week. Een leuke manier om zo eens iets nieuws te proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima alleen waren dit keer vergeleken met de vorige keer nier alle warme gerechten goed warm. Misschien staan gerechten dan soms toch te lang al klaar waardoor het snel afkoelt als je dan thuis komt er dingen dan niet warm zijn valt dat toch tegen. Verder zijn sommige porties best groot je zou dan moeten kunnen kiezen groot of klein en vind het best aan de prijs als je het vergelijkt met als je in het restaurant gaat zitten. Maar zodra het weer kan en mag komen we zeker weer eten, want kwamen toch erg regelmatig. Wat we best missen. En zou voor het voorjaar en zomer iets meer met het terras doen. Dat het meer kan en aantrekkelijker is (missvh ook nog in.corona tijd straks) Hopelijk tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! En bezorging was keurig optijd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heeeeerlijk....... hopelijk kunnen we weer snel all you can eat doen bij jullie. voor ook de warme gerechtjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje, zo lekker en super service. Corona proof met het gezin een verjaardag vieren en er kwam meteen een attentie van het huis mee. Zo leuk!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! We hopen dat jullie weer snel open mogen!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak in het rastaurant geweest. Nu voor het eerst besteld. En net zoals in het restaurant top!!! Netjes optijd. En mooie grote porties. En de smaak was ook vertrouwd. Gaan we vaker doen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!! Echt genieten nu het daar niet kan . Alles super vers !

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is mijn derde keer dat ik online bestel en het zelf ophaal. Iedere keer staat mijn bestelling klaar als ik binnenkom. Belangrijker is dat fantastisch smaakt en handig verpakt is. Super adres !

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. De bestelling was op tijd.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker sushi! Maar ook de andere gerechten waren top. We hebben ervan genoten !

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het liefst waren we natuurlijk in het restaurant gaan eten maar bestellen is goed alternatief zodat we toch konden genieten van de lekkere sushi. De bestelling plaatsen gaat snel en simpel. Ze houden je op de hoogte van de status van je bestelling en bezorgen op tijd. We hebben weer heerlijk gegeten!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Sushi zoals het hoort te zijn.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superservice! Eten was zelfs nog warm na een autorit van 25min.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk zoals gewoonlijk. En ook weer top service zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker alleen jammer dat de warme gerechten niet heel warm meer waren

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en prima service!! Kan geen verbeter punten vinden!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij missen onze restaurantbezoekjes aan Fussia, dus dan bestellen. De sushi is gelukkig net zo lekker! De warme gerechten waren warm en smaakten goed. We hebben genoten. Hopelijk tot snel weer in het restaurant!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd ontvangen eten van heel goede kwaliteit en vers

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er zeer verzorgd uit. Om op te eten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar heel vreemd dat er niet standaard bakje rijst bij de gerechten was bijgevoegd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk. En altijd een klein beetje extra van het huis. Was weer genieten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. De porties waren meer dan wat we in het restaurant gewend zijn.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer super lekker!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Fussia: Wat een genot! Heerlijke sushi en sashimi, warme gerechten ook echt warm bezorgd. Bijna alsof we weer in het restaurant aan het eten waren... bezorging supersnel en vriendelijk, binnen 4 minuten van de aangegeven bezorgtijd. En dat allemaal voor minder geld dan je bij de McD kwijt zou zijn. Echt een aanrader!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed verpakt.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Fijn dat jullie nu ook bezorgen!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten! Niet alleen sushi maar ook de warme gerechten nog prima op temperatuur.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel. Heerlijk eten voor een goede prijs. Echt een aanrader! Komen graag weer langs als de lockdown voorbij is.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk en vers!! We gaan gauw weer bestellen!!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!! Helaas bezorgt om 18.30 ipv 18.00. Kreeg om 18.54 mail dat ze onderweg waren dit was wel grappig. Maar de heerlijkheid van de sushi maakt dit weer helemaal goed

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Zag er prachtig uit en alles was echt heel lekker, zoals we gewend zijn van Fussia.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. We konden het netjes op de afgesproken tijd afhalen. Zeer tevreden. Wij bestellen snel weer!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk en de service top! Echte aanrader.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs sneller dan voorspeld. Eten was warm/heet. Loempiaatjes en aardappeltjes waren zelfs nog knapperig! Voor herhaling vatbaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd Mini punt ik had extra Wasabi gevraag afgelopen 2x niet gehad maar joh 5 sterre altijd voor deze toppers

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben (net als altijd) weer heerlijk gegeten.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en goed verzorgd gepresenteerd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kwaliteit en sneller geleverd dan menig ander restaurant door super vriendelijke mensen

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en exact op tijd bezorgd. Dit gaan we nog eens doen!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi hier is altijd lekker, smaakt vers, niet al te grote stukken en je krijgt voldoende om te eten. 10/10 !

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld voor afhalen via de website. Bleek bij aankomst dat ze al dicht waren. Geen reactie of belletje gehad

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker had ook niet anders verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben al een aantal jaar vaste klant. Het eten is van goede kwaliteit en dat geldt ook voor de service! Altijd een warm welkom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We komen hier al jaren en eten is iedere x top! Word met liefde bereid. je krijgt waar voor je geld. En de mensen zijn vriendelijk. Een echte aanrader.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we bestelden en hebben afgehaald maar net zoals de keren dat we er gegeten hebben was het ook nu weer erg goed! Hopen dat we snel weer in het restaurant kunnen komen eten maar tot die tijd doe we het mar even zo.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een heel vltte zeer vriendelijk bezorging. Hoop dat we snel weer in het restaurant zelf terecht kunnen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede keuze! Fussia beef en de sushi smaakte heerlijk. Dat gaan we vaker doen. Ook vriendelijke eigenaar.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk. Uiteraard een kleine mix-up van de bestelling, maar dat hoort erbij 😄 We missen de sfeer van het restaurant en hopen snel weer te 'mogen'.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was top! Logistiek super geregeld. Eten was (zoals we gewend zijn van Fussia) heerlijk!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was niet helemaal heet maar op nieuwjaarsdag hadden jullie het heel druk met bezorgen dus dat is begrijpelijk. De bezorgtijd was verplaatst (netjes over gebeld) Bezorgen was top!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn restaurant en prima tijdig bezorgd!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede portie grootte, ruime keuze. Van alle AYCE restaurants is dit de enige waar we terug bij blijven komen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, houd nog even vol, wanneer het kan komen we weer lekker in het restaurant eten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Sushi was vers en kregen nog wat van het huis ook. Top tent Fussia!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk! genieten elke keer weer :))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en top service

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren weer heerlijk

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, netjes geregeld en makkelijk nu online via de site te bestellen. Het eten was heerlijk, dank!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ronduit super. Smaakvol, verfijnd en correct geleverd zoals besteld.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig!!! We kregen er nog biertjes en een toetje bij! Super eten super service! Top top top

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!! Kan niet wachten het weer in het restaurant te eten!! Beste sushi hier in de regio😁

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd! En precies op tijd, ondanks de drukte van kerst

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit op tijd en nog iets extra's, topservice!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker. Bezorging exact op tijd. Hoop dat ze snel weer open mogen in januari.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd heerlijk! En goede service = D

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zeker goed. Wat warm hoorde te zijn werd ook warm afgeleverd . Kwamen op het afgesproken tijdstip. Kortom super geregeld en heerlijk gegeten.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja, natuurlijk vijf sterren. Fussia is het leukste en lekkerste sushi restaurant in de omgeving. We komen er graag en nu bestellen we er graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals elke x!!!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Bedankt en tot snel

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en correcte levering. Lekker gegeten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt, zou er allen volgende keer graag gember bij willen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel verfijnd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfecte service en de beste sushi van Amstelveen! Wij hebben heerlijk gegeten.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer onwijs lekker!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Bestel, betaal, haal af en daarna heerlijk eten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Of je nu thuis het eet, of voorheen in restaurant?!? Het is gewoon top

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top net zo goed als ik gewent was en digitaal echt super makkelijk te fixen